Vores B&B

Velkommen til Danzigmand Bed & Breakfast. Vi, Diana og Willem, byder dig velkommen til vores hyggelige B&B! Vores B&B har kun 4 værelser. På grund af denne lille skala håber vi at give dig den personlige opmærksomhed, du fortjener, og at tilbyde et ophold, hvor du føler dig hjemme og godt tilpas.

Flot natur

B&B er beliggende i den østlige del af Læsø i nærheden af ​​det vidunderlige naturreservat kaldet Danzigmand, med vidtstrakte klitter, hedeområder og smukke strande. Vores B&B er meget roligt beliggende og omgivet af attraktiv flora og fauna såsom rådyr, harer, fasaner og mange forskellige fuglearter.  Strandene besøges jævnligt af sæler.

Læsøs berømte tangbeklædte tage, kaldet ‘tanghus’ er unikke i verden og ligger i nærheden. Læsø Tanghusrute går forbi vores B&B.

Butikker, restaurant og ting at lave

Under dit ophold i vores Bed and Breakfast vil du være i stand til at slappe helt af. Du kan hygge dig på din terrasse eller i vores have.

Du kan tage en skøn cykeltur eller gå en tur gennem Læsøs enestående og smukke natur.

Gå barfodet gennem vandet, tag en dukkert i havet eller nyd en god bog i det varme sand på en af de smukkeste strande, Stranden Danzigmann. Måske finder du endda et stykke af “øens guld”, rav.

Eller tag til Læsø Kur, slap af og lad dem forkæle din krop og dit sind i himmelske omgivelser.

Læsø er kendt for sin saltproduktion og tanghuse. Oplev Saltsyderiet og se hvordan denne saltproduktion foregik eller besøg Museumsgården og se hvordan livet var på øen.

Hele dagen kan du nyde lækre retter i de forskellige restauranter, lige fra en Galloway burger til luksuriøse 3-retters menuer og komplette fiskebuffeter.

Eller køb bare en take-away og nyd freden og naturen på din egen terrasse med et lækkert glas vin.

Østerby havn med indkøbsmuligheder, restauranter og det hyggelige værtshus Kroen ligger kun 2,5 km væk. Der kan du også leje en cykel for at udforske øen.

Al offentlig bustransport på Læsø er gratis. Det nærmeste busstoppested ligger kun 800 meter fra B&B.

Back to Top